Huutokaupat.com

Inarin kunta myy

Tontti pientalolle Ivalon kylällä, Porontie 15, Inari

Katsottu 2 535 kertaa

1 / 3

Myydään

Inarin kunta myy huutokaupalla

Tontin 61/8 Ivalon asemakaava-alueelta osoitteessa Porontie 15.

Tontin koko on n. 1260 m² ja rakennusoikeus n. 378 k-m² (tarkentuu lohkottaessa). Tontilla on vesi- ja viemäriliittymä 93 m²:n mukaisesti (lisäliittymä päivitetään tulevan rakentamisen perusteella). Sähköliittymää ei ole. Tontilta on vastikään purettu vanha asuinrakennus ja tehty kattavat maanvaihtotyöt. Tontille on pihaliittymä Porontieltä ja tontti on osittain raivattu. Tontti muodostaa määräalan kiinteistöstä 31:160. Ostaja vastaa lohkomisen kustannuksista.


Ivalon koulu- ja kulttuurikeskus Kaarteeseen on matkaa n. 2,3 km ja lähimpään päiväkotiin n. 2 km. Tonttia ympäröi viihtyisä lähiympäristö virkistyspolkuineen ja kaikki tarvittavat palvelut löytyvät läheltä. Tontin välittömässä läheisyydessä kulkevat Mukkavuopajan hiihtoladut ja kelkkareitit.


Kaavamerkintä AO²:

Kaksi- tai useampiasuntoisten pientalojen korttelialue. Rakennuspaikalle saa rakentaa samanaikaisesti tai eri aikoina useampia asuinhuoneistoja, jotka tulee kytkeä yhteen joko suoraan tai autosuojien, taloustilojen ja katosten avulla (ketjutalo). Mikäli asuntoja on enemmän kuin kaksi, saa autosuojan tehdä myös erillisenä.


Tontille omatoiminen tutustuminen ja lisätiedot sähköpostitse: reetta-mari.tammela@inari.fi

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Myyntiehdot

Inarin kunta pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkeimman tarjouksen.

Kohde myydään palvelunkäyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.


Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.


Ostaja sitoutuu Inarin kunnanhallituksessa hyväksyttyihin yleisiin tonttikaupan ehtoihin:

- rakentamisvelvoite on 50% tontin rakennusoikeudesta sisältäen vähintään asuinrakennuksen ja mahdollisia talousrakennuksia

- rakentaminen tulee aloittaa 3 vuoden kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta ja saattaa loppuun rakennusluvan voimassaoloaikana.

(Em. ehtoihin voi velvoiteaikana hakea lievennystä perustellusta syystä ja esittämällä tarkoituksenmukaisen suunnitelman.)


Ostajalla on oikeus myydä tontti takaisin kunnalle alkuperäisellä kauppahinnalla, mikäli rakentamissuunnitelmat peruuntuvat (muita syntyneitä kuluja ei korvata).

Sopimussakko tonttikaupan ehtojen noudattamatta jättämisestä on kauppahinta kaksinkertaisena.

Kohteeseen tutustuminen
Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin ja tarvittaessa pyytää tarkennuksia tai lisätietoa myyjältä. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot
Inarin kunta vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen
Kaupan kohteesta laaditaan osapuolten välinen kauppakirja. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinta tulee maksaa seitsemän vuorokauden kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta Kaupanvahvistajan palkkion maksaa ostaja.

Muut kustannukset
Ostaja vastaa varainsiirtoverosta.

Kaupasta vetäytyminen
Mikäli korkeimman tarjouksen antanut huutaja vetäytyy kaupasta, tonttia voidaan tarjota toiseksi korkeimman tarjouksen tehneelle.


Tiedostot

-          Kaavaote ja kaavamääräykset


Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.

Hallinnollinen päätös myymisestä tehdään 2 viikon kuluessa kohteen huutokaupan päättymisestä.

Tiedostot

  • Kaavaote 19750124.pdf
  • Kaavamaaräykset 19750124.pdf

Ilmoittaja: Inarin kunta

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 17 500 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy su 26.5.2024 klo 23.59, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4765674

Katsottu 2 535 kertaa

Kohteen sijainti

Porontie 15, 99800 Inari

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan tai omatoimisesti.

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

30.4.2024 klo 17.55

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä